Om de tempereerapparaat via een externe controller te bedienen, kijk hier...

Ethernet

Met de Thermo-6-temperatuurregelaars worden gegevens uitgewisseld met de machinecontroller via de interface server. Gate-6

• De Ethernet-interface OPC UA (EUROMAP 82.1 Release 1.01 / OPC 40082-1) wordt gebruikt voor de Thermo-6 temperatuurregeleenheden van aansluiting

• Aansluiting naar Gate-6: Schakelaar met 2 stopcontacten RJ-45

• In de handel verkrijgbare Ethernet-kabels zijn verkrijgbaar bij speciaalzaken

OPMERKING!

Gebruik afgeschermde kabels van categorie 5 of hoger voor alle Ethernet-verbindingen.

Interface DIGITAL (ZD)

Via de interface server worden gegevens uitgewisseld tussen de machinebesturing en de Thermo-6-temperatuurregeleenheid. Gate-6

Indeling van de kabelpen

20 mA (current loop)

RS-232

RS-485

RS-422 (verbindingskabel)

CAN-interface (ZC)

Via de interfaceserver worden gegevens uitgewisseld tussen de machinebesturing en de Thermo-6-temperatuurregeleenheid. Gate-6

Indeling van de kabelpen

Adapter (alleen voor Demag-machines, T22590O/ID)

• DEMAG-apparaat 1 met adres 13
  • Netstal-apparaat 1 met adres 31