Brug af Funktionerne med en grå baggrund kræver registrering i HB-Therm-portalen. Portalens login sker via feltet „Profil“ på startsiden for e-cockpit.

E-cockpit-appen tilbyder forskellige Funktioner afhængigt af registreringsstatus og den købte servicepakke. For at udføre en funktion skal du gøre som følger:

1. Tryk på feltet „Oversigt“ på startsiden for e-cockpit.
  2. Vælg den tilsluttede Gate-6 i oversigten.
  3. Vælg det relevante udstyr.
  4. Tryk på den ønskede funktion for at starte processen.
    → Følg de instruktioner, der derefter vises på Displayet.

Send analysedata (→ Registrering af HB-Therm Portal påkrævet)

Funktionen gør det muligt at overføre registrerede data og indstillinger til HB-Therm Support. Ved indsendelse af analysedata oprettes en billet direkte i HB-Therm Portal (service management system). Når du har modtaget dataene, modtager du en bekræftelse via e-mail.

Remote Support (→ HB-Therm Portal registrering påkrævet)

Fjernsupport forenkler problemanalyse og problemløsning ved at give HB-Therm Support fjernadgang til udstyret (f.eks. HB-Therm Schweiz Support Team, Support Team fra HB-Therm filialen eller repræsentant). Dataoverførslen foregår via Bluetooth via en VPN-forbindelse.

Fjernadgang (→ HB-Therm Portal registrering påkrævet)

Remote Access muliggør fjernadgang til enheden via en hvilken som helst e-mail-adresse (f.eks. Af en person fra en anden virksomheds placering). Dataoverførslen foregår via Bluetooth via en virtuel privat netværksforbindelse.

Fjernbetjening

Fjernbetjening muliggør fjernstyring af Thermo-6-udstyret via smartphone eller tablet. Dataoverførslen finder sted via Bluetooth via en virtuel netværkscomputer-VNC-forbindelse. Den blå ramme omkring controlleren på enheden angiver aktiv fjernadgang.

Knowledge

Funktionen giver adgang til udvidet online dokumentation for dette udstyr.

Reservedelsliste (→ HB-Therm Portal registrering påkrævet)

Adgang til den enhedsspecifikke liste over reservedele

Certifikat (→ HB-Therm Portal registrering påkrævet)

Adgang til enhedsspecifikke prøvningscertifikater

Opret en supportbillet (→ HB-Therm Portal-registreringen kræves)

Funktionen gør det muligt at oprette en billet til HB-Therm Support, for eksempel i tilfælde af en fejl.