Häiriöt näkyvät tilakentän perusnäytössä ja (Spotlight) lattiavalaistuksen kautta. Lisäksi akustinen hälytys (äml) ilmoittaa käyttäjälle toimintahäiriön sattuessa. Napauttamalla tilakenttää (symboli ) avaa tietojärjestelmän. Tietojärjestelmä näyttää yleisiä laitteen tiedot sekä tietoja virheistä ja varoituksista.

Erotetaan toisistaan seuraavat varoitustasot, jotka laukaisevat asianmukaiset reaktiot (→ vikataulukko)

Hälytystaso5101320303335

tila-kenttä (Spotlight)

KeltainenKeltainenKeltainenPunainenPunainenPunainenPunainen
lämmitysPois--PoisPoisPoisPois
pumppu----PoisPoisPois
jäähdytys----PoisPoisPois
äml-AktivAktivAktivAktivAktivAktiv
hälytysyhteys-AktivAktivAktivAktivAktivAktiv
hälytys liitäntä-AktivAktivAktivAktivAktivAktiv
hälytys kuittausAutomaattisestiAutomaattisestiManuaal.Manuaal.Manuaal.Manuaal.Manuaal.

Jos hälytystason häiriöitä esiintyy 10–35:

• äml, hälytysyhteys (lisävarusteet ZB) aktivoidaan ja vika välitetään rajapintaan (apulaitteet ZD, ZC, ZP).
  • Mykistä äml napauttamalla () -painiketta.
  • Ota selvää toimintahäiriön syy (→Ota selvää vian syy).
  • Tunnista toimintahäiriö napauttamalla painiketta () tai pyyhkäisemällä vasen (→ Kuva). Vika ei ole enää näkymässä.