Tuotteesta riippuen järjestelmän liitännät ruuvataan tai kytketään pistorasiaan. Jos suositeltua letkuliitäntää ei voida kytkeä kuluttajaan, poikkileikkauspinta-alaa on pienennettävä kuluttajan kohdalla. Pienimpien mahdollisten painehäviöiden saavuttamiseksi laitteessa ei saa suorittaa poikkileikkauksen pienennystä.

Laitteen takana olevat liitännät ja tärkeimmät komponentit kuvataan seuraavasti:

A

OUT

Menovirtaus

B

IN

Paluuvirtaus

C

Jäähdytysveden tulo

D

Jäähdytysveden lähtö

5

Paineen ilmaisin

3.1

Paluuvirtauksen suodatin

3

Jäähdytysveden suodatin

E

S1

Järjestelmän veden tulo *

F

S2

Järjestelmäveden lähtö *

J

AIR IN

Paineilman tulo (ZG)

K

AIR OUT

Paineilman lähtö ** (ZG)

N

-Verkkoliitäntäjohto

* Liitäntää voidaan käyttää vain, jos olet siirtynyt erillisiin liitäntöihin järjestelmän vettä varten (→ klikkaa tästä).
** Liitäntää voidaan käyttää vain, jos muotin tyhjennys paineilmalla on asetettu
tähän pistorasiaan (→ klikkaa tästä).

Tekniset tiedot

Tyyppi

HB-100Z61/62

HB-140Z61/62

HB-160Z61/62

Lämpötila max.

100 °C

140 °C

160 °C

Liitäntä: Menovirtaus, Paluuvirtaus

Kierre

G3/4

Kestävyys
(mukaan lukien hydraulinen piiri)

20 bar, 120 °C

20 bar, 160 °C

20 bar, 180 °C

Liitäntä: jäähdytysveden

Paine

2–5 bar

Kierre

G3/8

Kestävyys

10 bar, 100 °C

Liitäntä: erillinen järjestelmä vesi

Paine

2–5 bar

Kierre

G1/4

Kestävyys

10 bar, 100 °C

Liitäntä: paineilma (ZG)

Paine

2–8 bar *

Kierre

G1/4

Kestävyys

10 bar, 100 °C

* Muotin tyhjennys on tehokkaampaa korkeammalla paineilmalla