Voor het gebruik van de Functies met een grijze achtergrond is registratie in het HB-Therm-portaal vereist. Het inloggen op het portaal gebeurt via de tegel „Profiel” op de startpagina van de e-Cockpit.

De e-cockpit App biedt verschillende Functies, afhankelijk van de registratiestatus en het aangeschafte bedieningspakket. Ga als volgt te werk om een functie uit te voeren:

1. Tik op de tegel „Overzicht” op de startpagina van de e-Cockpit.
  2. Selecteer de verbonden Gate-6 in het overzicht.
  3. Selecteer het juiste apparaat.
  4. Tik op de gewenste functie om het proces te starten.
    → Volg de instructies die vervolgens op het scherm worden weergegeven.

Analyse-gegevens verzenden (→ HB-Therm Portal-register vereist)

De functie maakt het mogelijk om opgenomen Gegevens en instellingen over te dragen naar HB-therm Ondersteuning. Door de analyse-gegevens in te dienen, wordt rechtstreeks in het HB-Therm-portaal (servicemanagementsysteem) een ticket aangemaakt. Na ontvangst van de Gegevens ontvang je een bevestiging per e-mail.

Remote Support (→ HB-Therm Portal-register vereist)

Remote Support vereenvoudigt de probleemanalyse en probleemoplossing door HB-Therm Support op afstand toegang te geven tot het apparaat (bijvoorbeeld het ondersteuningsteam van HB-Therm Zwitserland, het ondersteuningsteam van het HB-Therm-filiaal of een vertegenwoordiger). De gegevensoverdracht vindt plaats via Bluetooth via een VPN-verbinding.

Remote access (→ HB-Therm Portal-register vereist)

Remote Access maakt externe toegang tot het apparaat mogelijk via elk e-mailadres (bijvoorbeeld door iemand van een andere bedrijfslocatie). De gegevensoverdracht vindt plaats via Bluetooth via een virtuele privénetwerkverbinding.

Remote Control

Remote Control maakt de afstandsbediening van het Thermo-6 apparaat via smartphone of tablet mogelijk. De gegevensoverdracht vindt plaats via Bluetooth via een virtueel netwerk dat VNC-verbinding berekent. Het blauwe kader rond de controller op het apparaat duidt op actieve externe toegang.

Knowledge

De functie biedt toegang tot uitgebreide online documentatie voor dit apparaat.

Onderdelenlijst (→ HB-Therm Portal-register vereist)

Toegang tot de apparaatspecifieke lijst met reserveonderdelen

Certificaat (→ HB-Therm Portal-register vereist)

Toegang tot apparaatspecifieke testcertificaten

Een ondersteuningsticket aanmaken (→ HB-Therm Portal-register vereist)

De functie maakt het mogelijk om een ticket naar HB-therm Ondersteuning aan te maken, bijvoorbeeld in geval van een storing.