Bediening vanaf elke locatie via „e-Cockpit”

„e-Cockpit is een app voor smartphones en tablets die via Bluetooth toegang geeft tot een Gate-6 en de aangesloten Thermo-6 plaatselijk. „e-Cockpit” bevat de scanner voor de HB-Therm-specifieke QR-codes op het apparaat. Op dit moment kunnen de analyse-gegevens van Thermo-6 met een druk op de knop naar het „ticket” worden gestuurd. Door reserveonderdelen via de scanner op te nemen en aan een apparaat toe te wijzen, wordt de digitale tweeling in het „ticket” gevolgd.

Bovendien biedt „e-Cockpit” externe toegang tot „Remote Support”. Dit biedt toegang tot een vertegenwoordiger van HB-Therm via een beveiligde verbinding om indien nodig rechtstreeks toegang te krijgen tot het apparaat. De „e-Cockpit” biedt ook apparaatspecifieke Gegevens, zoals lijsten met reserveonderdelen en testcertificaten. Andere „e-Cockpit” Functies zoals „Remote Access”, waarmee toegang tot een Thermo-6 vanaf een andere bedrijfslocatie mogelijk is, of de „Remote Control” -afstandsbediening van een Thermo-6 via tablet of smartphone, zijn ook mogelijk. De gegevensoverdracht is beveiligd volgens de hoogste normen.

Overzicht van de communicatie