De app „HB-therm e-Cockpit” is beschikbaar in de Google Play Store of App Store.

LET OP!

HB-therm aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade veroorzaakt door het gebruik van e-Cockpit-toepassingssoftware die is gedownload buiten de Google Play Store of App Store.

OPMERKING!

De e-Cockpit-app is compatibel met Android versie 8.0 of iOS versie 14 en hoger.

Installatie-app „HB-therm e-Cockpit”

1. De QR-code scannen met je tablet/smartphone of op de volgende URL-link klikken http://hb.click/e-cockpitApp.
  2. Tik op de URL-link (hb.click...) in het bericht dat bij de QR-code hoort.
    → De overzichtspagina met de beschikbare winkels wordt geopend.
  3. Tik op de gewenste winkelknop.
    → De applicatie met de opgeslagen app wordt geopend.
  4. Installeer de app „HB-therm e-Cockpit”.