För att generera ett snabbt svar efter att ha startat aggregat eller efter ändring av börvärdet, pumpen körs vid inställt varvtal. Så snart börvärdet för den för närvarande kontrollerade temperaturen har uppnåtts antas automatiskt pumpens tidigare inställda driftsätt.

ANMÄRKNING!

Pumpens startfunktion gäller endast pumpens driftsätt ””. Eco-mode ...

1. Välj [Inställning] > [Pumpstyrning] > [Pumpens Startfunktion]

2. Använd skjutreglaget (, ) för att slå på eller av funktionen.

Startfunktion varvtal

1. Välj [Inställning] > [Pumpstyrning] > [Börvärde för starthastighet]
  2. Ställ in parametrarna till önskat värde

→ Justeringsområdet för varvtal, klicka här...