Sähkö- ja hydrauliikkavaatimusten on oltava teknisissä tiedoissa olevien tietojen mukaisia. Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja.

Sähköisesti

Onko pätevien sähköasentajien tekemät sähköliitännät seuraavissa olosuhteissa:

menettely:

1. Luo sähköverkkoliitäntä
  2. Valinnainen kytke dataliitännät, ulkoisen koettimen ohjaus ja/tai ulkoiset anturit (→ klikkaa tästä)

Hydraulisesti

Hydraulisesti pätevän hydraulisen henkilöstön tekemät hydrauliset liitännät seuraavissa olosuhteissa:

• Ruuviliitosten ja letkujohtojen on oltava teknisten tietojen (paineen ja lämpötilan kestävyys) eritelmien mukaisia.
  • Jos suositeltua letkuliitäntää ei voida kytkeä ulkoiseen lämmönsiirtopiiriin, pienimpien painehäviöiden saavuttamiseksi on suoritettava poikkileikkauksen pienennys ulkoiselle lämmönsiirtopiirille eikä laitteelle.
  • Käytä kokoonpanopastaa kaikkiin ruuviliitoksiin, koska niillä on taipumus juuttua (erityisesti ruostumaton teräs ruostumattomalle teräkselle).
  • Kiinnittimien ja lisävarusteiden metrinen kuusiokoloruuvi on kiristettävä enintään 20 Nm:n vääntömomentilla.
  • Jotta lämpötilansäätöyksikön jäähdytystehoa voidaan hyödyntää optimaalisesti, pidä jäähdytysveden ulostulo mahdollisimman lyhyenä ja ilman vastapainetta.
  • Kiinnitä letkuliitännät riittävän suorasta kosketuksesta palovammojen välttämiseksi.

menettely:

1. Liitä liitteet ja lisävarusteet
  2. Liitä jäähdytysveden tulo- ja poistoaukko
  3. Yhdistä Menovirtaus ja Kelaus taaksepäin
  4. Valinnainen kytke järjestelmän veden tulo- ja poistoaukko (→ Klikkaa tästä)
  5. Valinnainen kytke paineilman tulo- ja poistoaukko (→ Klikkaa tästä)

Laitteen takana olevat liitännät ja tärkeimmät komponentit kuvataan seuraavasti:

A

OUT

Menovirtaus

B

IN

Paluuvirtaus

C

Jäähdytysveden tulo

D

Jäähdytysveden lähtö

5

Paineen ilmaisin

3.1

Paluuvirtauksen suodatin

3

Jäähdytysveden suodatin

E

S1

Järjestelmän veden tulo *

F

S2

Järjestelmäveden ulostulo *

J

AIR IN

Paineilman tulo (ZG)

K

AIR OUT

Paineilman lähtö ** (ZG)

N

-Verkkoliitäntäjohto

* Liitäntää voidaan käyttää vain, jos olet siirtynyt erillisiin liitäntöihin järjestelmän vettä varten (→ klikkaa tästä).
** Liitäntää voidaan käyttää vain, jos muotin tyhjennys paineilmalla on asetettu
tähän pistorasiaan (→ klikkaa tästä).