Användning av Funktioner med grå bakgrund kräver registrering i HB-Therm-portalen. Portalinloggningen görs via rutan ”Profil” på startsidan för e-cockpit.

E-cockpit-appen erbjuder olika Funktioner beroende på registreringsstatus och det köpta betjäningspaketet. Gör så här för att utföra en funktion:

1. Tryck på panelen ”Översikt” på startsidan för e-cockpit.
  2. Välj den anslutna Gate-6 i översikten.
  3. Välj lämplig aggregat.
  4. Tryck på önskad funktion för att starta processen.
    → Följ instruktionerna som sedan visas på displayen.

Skicka analysdata (→ HB-Therm Portal registrering krävs)

Funktionen gör det möjligt att överföra inspelade data och inställningar till HB-Therm Support. Genom att skicka in analysdata skapas en biljett direkt i HB-Therm Portal (servicehanteringssystem). Efter att ha mottagit data kommer du att få en bekräftelse via e-post.

Remote Support (→ HB-Therm Portal registrering krävs)

Fjärrsupport förenklar problemanalys och problemlösning genom att ge HB-Therm Support fjärråtkomst till enheten (t.ex. HB-Therm Schweiz Support Team, Support Team från HB-Therm-filialen eller representant). Dataöverföringen sker via Bluetooth via en VPN-anslutning.

Fjärråtkomst (→ HB-Therm Portal registrering krävs)

Remote Access möjliggör fjärråtkomst till enheten via valfri E-postadress (t.ex. Av en person från en annan företagsplats). Dataöverföringen sker via Bluetooth via en virtuell privat nätverksanslutning.

Fjärrkontroll

Fjärrkontroll möjliggör fjärrkontroll av Thermo-6 aggregat via smartphone eller surfplatta. Dataöverföringen sker via Bluetooth via en virtuell nätverksberäkning VNC-anslutning. Den blå ramen runt styrenheten på aggregatet indikerar aktiv fjärråtkomst.

Knowledge

Funktionen ger tillgång till utökad online-dokumentation för den här enheten.

Reservdelslista (→ HB-Therm Portal registrering krävs)

Tillgång till den enhetsspecifika Reservdelslista

Certifikat (→ HB-Therm Portal registrering krävs)

Tillgång till enhetsspecifika testcertifikat

Skapa ett supportärende (→ HB-Therm Portal registrering krävs)

Funktionen gör det möjligt att skapa en biljett till HB-Therm Support, till exempel vid fel.