Styr var som helst via e-cockpit”

e-cockpit” är en app för smartphones och surfplattor som kommer åt en Gate-6 och den anslutna Thermo-6 lokalt via Bluetooth. ”E-cockpit” innehåller skannern för HB-Therm-specifika QR-koder på aggregatet. För närvarande kan analysdata a Thermo-6 skickas till ”biljetten” med en knapptryckning. Genom att spela in reservdelar via skannern och tilldela dem till en enhet spåras den digitala tvillingen i ”biljetten”.

Dessutom tillåter ”e-cockpit” fjärråtkomst till ”Remote Support”. Detta ger tillgång till en HB-Therm-representant via en säker anslutning för att kunna komma åt aggregatet direkt vid behov. ”E-cockpit” tillhandahåller också enhetsspecifika data, till exempel reservdelslistor och testcertifikat. Andra ”e-cockpit” -funktioner som ”Remote Access”, som ger åtkomst till en Thermo-6 från en annan företagsplats, eller fjärrkontrollen ”Fjärrkontroll” på en Thermo-6 via surfplatta eller smartphone, är också möjliga. Dataöverföring är säkrad enligt högsta standard.

Kommunikation — översikt