Appen ”Hb-Therm e-cockpit” finns i Google Play Store eller App Store.

OBSERVERA!

Hb-Therm påtar sig inget ansvar för skador som orsakats av användning av e-cockpitprogram som laddats ner utanför Google Play Store eller App Store.

ANMÄRKNING!

E-cockpit-appen är kompatibel med Android version 8.0 eller iOS version 14 och senare.

Installationsapp för ”Hb-Therm e-cockpit”

1. Skanna QR-koden med din surfplatta/smartphone eller klicka på följande URL-länk http://hb.click/e-cockpitApp.
  2. Klicka på URL-länken (hb.click...) i meddelandet som är kopplat till QR-koden.
    → Översiktssidan med tillgängliga butiker öppnas.
  3. Tryck på önskad butiksknapp.
    → Applikationen med den lagrade appen öppnas.
  4. Installera appen ”HB-Therm e-cockpit”.