För att generera ett snabbt svar efter att aggregat är påslagen eller efter att börvärdet är ändring, pumpen körs vid inställt varvtal. Så snart börvärde för den för närvarande kontrollerade temperatur har uppnåtts, antas pumpens tidigare inställda driftsätt automatiskt.

ANMÄRKNING!

Pump startfunktion gäller endast pump driftsätt. Eco-mode ...

1. Välj [Inställning] > [Pumpstyrning] > [Pumpens Startfunktion]

2. Använd skjutreglaget (, ) för att slå på eller stänga av funktion.

Varvtal för startfunktionen

1. Välj [Inställning] > [Pumpstyrning] > Börvärde Starthastighet]
  2. Ställ in parameter till önskat värde
    → För intervallet RPM-justering, se här...