Temperaturreguleringsapparatet betjenes via berøringsskærmen ved hjælp af interaktioner såsom at trykke, stryge og rulle. For nem navigation er brugergrænsefladen opdelt i to faste områder:

OPMÆRKSOMHED!

Berør aldrig skærmen med hårde eller skarpe kanter.

BEMÆRK!

• Hvis du trykker på knappen for en funktion eller parameter i 2 sekunder, åbnes hjælpesystemet direkte. De informationer, der matcher parameteren, vises.
  • Parametre og indstillinger, der ikke kan betjenes eller ændres, vises i gråt.

Symboler

Vis ikoner
Symbolerne nederst på hovedskærmen Display informationer om udstyret.

Simuleringstilstand aktiveret

Controller optimering aktiveret

Fjernbetjening aktiveret

USB Databærer tilsluttet

Aktiv datatransmission (f.eks. Software-opdatering, registrering af udstyr Data)

Forbundet til internettet

Begræns overvågning aktiveret

Begræns overvågning deaktiveret

Tilsluttet Gate-6 Interface server Gate 6

Lydløst aktiveret Hvis du
trykker på knappen, annulleres mute-funktionen.

Kontrol ikoner

Rediger den aktuelle grundlæggende skærmside (foretrukne valg)

Foretrukne valg til visning af den faktiske værdi

Indstilling
af valg Indstillingen anvendes straks og vender tilbage til det forrige skærmbillede.

Skift til den næste brugergrænseflade.
Gå tilbage til den forrige brugergrænseflade.
Når værdier indtastes eller vælges indstillinger, efterlades det tilsvarende inputvindue uden ændring.

Vis eller skjul udvidet dialog

Tænde eller slukke for funktionen

Hvis du trykker på knappen, bliver indgangen synlig eller skjult.

Start processen med kobling af e-cockpittet

Start eller stop processen (f.eks. Styring optimering, genbestemmelse af grænseværdier)

Start processen (f.eks. Software-opdateringspakken downloades og installeres)

Eksport af data

Import af data

Nulstil indstillinger
Trend graf zoomtaster

Spil live-tilstand af trendgrafen

Stop live trend graf-tilstand

Accepterer

Afbryd
Tastatur symboler
Når du indstiller parameterværdierne, vises et numerisk eller bogstavtastatur automatisk.

Slet forrige tegn

Indtast nøgle
Tilbage til forrige skærm med værdioverførsel

Skift mellem indtastningsfelter

Skift tegn

Forøg eller formindsk værdiinput med en tiendedel (0,1)

Status for udstyr

BetegnelseSkærmIndstilling
Beskrivelse felt (1)Navngivning af udstyrEnhedsnavngivning af udstyr kan redigeres ved at trykke på knappen.
  • [Skærm] > [Enhedsoplysninger] > [Enhedsnavngivning Af Udstyr]
adresse felt (2)Fjernstyre adresseFjernbetjeningens adresse kan indstilles ved at trykke på knappen.
Målepunkt (3)Viser den aktuelle faktiske værdi for temperaturregulering, afhængigt af indstillingen.
  • Fremløb
  • Returløb
  • Ekstern
  • [Indstilling] > [Temperaturregulering] > [Internt målepunkt]
  • [Funktioner] > [Ekstern Sensor] → klik her...
Målværdi (4)Viser den tilsvarende nominelle værdi afhængigt af driftstilstanden.
  • [Nominel temperatur 1]
  • [Nominel temperatur 2] (når funktionen [2. Nominel værdi] er aktiv)
  • [Køletemperatur] (når [Afkøling] -funktionen er aktiv)
  • [Formtømningstid] (hvis funktionen [Formtømning] er aktiv)
Den nominelle værdi kan indstilles ved at trykke på knappen.
  • [Målværdier] > [Nominel Temperatur 1]
  • [Målværdier] > [Nominel Temperatur 2]
  • [Indstilling] > [Diverse] > [Køletemperatur]
  • [Indstilling] > [Diverse] > [Formtømningstid]
gennemstrømningshastighed (5)Målt gennemstrømning-
Aktiverende faktor (6)Varmekapacitet eller køleeffekt i%-
Status felt (7)Viser den aktive driftstilstand med farvestatusvisning:

Hvis du trykker på statusfeltet (symbol ), åbnes informationssystemet. Informationssystemet viser generelle oplysninger om enheden samt informationer om kommende fejl og advarsler (klik her... ).

Hvis teksten i driftstilstand blinker i statusfeltet, angives det, at den valgte driftstilstand stadig er under forberedelse.

• Formtømning, f.eks. Afkøling til formtømningstemperatur eller sikkerhedskøletemperatur
  • Lækagestoptilstand, f.eks. Venter på forsinkelsestiden
driftsklar (grå)
Problemfri (grøn)
Softwareopdatering (blå)
advarsel (gul)

Fejlfunktion (rød)

Grundlæggende skærm

Navigationstaster

Hjem Display (1)

Hurtig adgang til følgende grundlæggende skærme

• Visning af faktisk værdi som indikatorgraf (temperatur fra det interne målepunkt, gennemstrømningshastighed, temperaturforskel mellem Fremløb og Returløb)

• Visning af faktisk værdi i listeform

• Trendgraf over temperatur og gennemstrømning

• Energieffektiv Display

• Visning af vedligeholdelsesinterval

Du kan skifte mellem de enkelte basisskærme ved at trykke på registersymbolerne eller stryge.

hovedmenu (2)

Hurtig adgang til hovedmenuen, som viser undermenuer i fliseform. Du kan skifte mellem flere hovedmenusider ved at stryge.

profil (3)

Hurtig adgang til profilindstillinger, herunder kontrolsprog, adgangsrettigheder, hornvolumen og skærmens lysstyrke.

Funktionstaster

BEMÆRK!

Funktionsknappen (afkøling, formtømning og I/O) skal trykkes i ca. ¼ s for at udføre funktionen. Dette tjener som beskyttelse for at forhindre uønsket frigivelse i tilfælde af utilsigtet kontakt.

afkøling (4)

Ved at trykke på knappen køler enheden ned og slukker (→ klik her... )

formtømning (5)

Ved at trykke på knappen tømmes enheden og er trykløs (→ klik her... )

Tænd/sluk (6)

Ved at trykke på I/O-knappen starter enheden i den definerede driftstilstand. Enheden slukker ved at trykke på I/O-knappen igen.

Registrer symbol

Symbol/skærm

Beskrivelse

Visning af faktisk værdi som indikatorgraf

De faktiske værdier for temperatur (Fremløb, Returløb eller eksternt), gennemstrømning og forskel mellem Fremløb og Returløb vises grafisk som indikatorer. Derudover vises de indstillede grænseværdier og de nominelle værdier også.

• Den faktiske værdimarkør vises til højre for indikatoren. Afhængigt af processen vises markøren i grå, grøn eller gul:

(grå) → grænseværdi inaktiv

eller ugyldig (grøn) → faktisk værdi

inden for grænserne (gul) → faktisk værdi uden for grænserne

Visning af faktisk værdi i listeform

De faktiske værdier vises i form af en liste. Parametrene vises eller skjules afhængigt af brugerprofilsættet. Hvis du vil angive parametre som favoritter eller for at foretage ændringer, skal redigeringssymbolet tappes. TIL maksimalt 8 parametre kan indstilles som favoritter. Favoritter vises øverst i sorteringen og er derfor direkte synlige i basisdisplayet.

Trendgraf over temperatur og gennemstrømning

Registreringen af foruddefinerede temperaturværdier og flowmåleværdier vises grafisk og registreres kontinuerligt. Optagelsen kan ses med tilbagevirkende kraft på standarddisplayet til fejldiagnose eller gemmes som en USB-optagelse på en USB-databærer (→ klik her... ).

Energieffektiv display

Energieffektivitetsdisplayet viser de aktuelle besparelser pr. år. Besparelserne pr. År afhænger af pompens omdrejningstal og temperaturforskellen mellem Fremløb og Returløb (→ klik her).

Visning af vedligeholdelsesinterval

De vedligeholdelsesrelevante komponenter vises grafisk. Hvis et vedligeholdelsesinterval når 95%, vises den nødvendige vedligeholdelse med symbolet i fanebladet på hovedskærmen (→ klik her... ).