Gate-6 kommunikoi e-cockpit-sovelluksen kanssa Bluetoothin kautta. Jotta e-Cockpit-sovelluksen toimintoja voidaan käyttää (klikkaa tästä), Gate-6 on liitettävä e-Cockpit-ohjaamoon. Yhteys e-cockpit App: n liittämiseksi Gate-6: een tapahtuu Gate-6: een kytketyn Thermo-6-laitteen käsittelyllä.

Edellytykset

HUOMAUTUS!

Yhteys Gate-6:n ja e-cockpit-sovelluksen välillä tapahtuu Bluetoothin kautta. Suuremmille tietomäärille (esim. ”Lähetä analyysitiedot”, järjestelmä siirtyy automaattisesti WLAN-verkkoon).

Poppeln

1. Napauta Gate-6: een kytketyn Thermo-6-laitteen perusnäytössä päävalikkopainiketta ().
  2. Valitse [Gate ] > [Bluetooth ].
    → kytke Bluetooth-liitäntä päälle [Bluetooth] liukusäätimellä ().

HUOMAUTUS!

Jos [Bluetooth] Parametrit eivät näy [Gate] -valikossa, Thermo-6-laitetta ei ole kytketty Gate-6:een.

3. Valitse [Gate] > [Connect Connect E-Cockpit Prosessi käynnistetään ja näyttöön tulee QR-koodin sisältävä näyttöikkuna (kuva).
  4. Avaa e-cockpit-sovellus.
  5. Napauta QR-koodiskanneria () tai Lisää uusi Gate-6 -ruutua.
  6. QR-koodin skannaus tablet-laitteella tai älypuhelimella e-cockpit-sovelluksella.
    → QR-koodi skannataan ja pariliitos tapahtuu.

Laitteet on kytketty, kun Bluetooth-yhteyden vahvistuskoodi vastaa ja vahvistetaan. Yhteys e-Cockpit-sovellukseen on nyt muodostettu, ja vastaava Gate-6 ja siihen liitetyt Thermo-6 Thermo-6 Temperointilaitteet näkyvät yleiskatsauksessa.

Erotus tuotannosta (e-cockpit)

1. Avaa e-cockpit-sovellus.
  2. Valitse yleiskatsauksesta Gate-6.
    → Yleiskatsaus ei näytä vain Gate-6: ta aktiivisella yhteydellä, vaan myös kaikki aiemmin liitetyt Gate-6.
  3. Pidä valittua Gate-6 painettuna ja vedä se vasen (abb.)
  4. Napauta roskakorin symbolia (). → Gate-6 on nyt poistettu yleiskatsauksesta, eikä sitä ole enää linkitetty e-cockpit-sovellukseen.

irrottaminen tuotannosta (Gate-6/Thermo-6)

1. Napauta Gate-6: een kytketyn Thermo-6-laitteen perusnäytössä päävalikkopainiketta ().
  2. Valitse [Gate] > [Bluetooth] > [Pariliitetyt laitteet]
  3. Valitse sopiva laite ja napauta roskakorin symbolia (). → Laite on nyt poistettu yleiskatsauksesta, eikä se ole enää yhteydessä Gate-6: een.