Gate-6 yleiskatsaus

Yleiskatsaus näyttää kaikki liitetyt Gate-6-liitäntäpalvelimet. Gate-6, jotka on jo yhdistetty, mutta joita ei ole tällä hetkellä yhdistetty e-cockpit-sovellukseen, näkyvät harmaana. Painamalla Gate-6: n painiketta, sen yksityiskohtainen näkymä avautuu.

Return (1)
Paina (<) -symbolia palataksesi edelliseen käyttöliittymään.

Navigointi yksityiskohtaiseen näkymään (2) Painamalla Gate-6: n painiketta, Gate-6: n yksityiskohtainen näkymä avautuu

Poista (3) Poista Gat-6 yleiskatsauksesta
pyyhkäisemällä vasen ().

Päivitä (4) Päivitä yleiskatsaus
pyyhkäisemällä alas (etsi uudelleen kaikki Bluetooth-alueen Gate-6
).

Lisää (5) Lisää
uusi portti-6, joka sisältää liitetyt Thermo-6-lämpötilan säätöyksiköt ().
Yhdistämällä Gate-6-liitäntäpalvelimet Gate-6 e-cockpit App -sovellukseen, Klikkaa tästä.

Pikavalintanäppäimet (6)

• Palaa etusivulle (E-cockpit kotiin)
  • QR-koodiskanneri e-cockpit-sovelluksesta laitekohtaisten koodien skannaukseen (esim. Parametrien ja vikailmoitusten ohjetekstit, yhdistä e-ohjaamo).

Yksityiskohtainen näkymä Gate-6

Kuvauskenttä (1)
Nimeä voidaan muokata napauttamalla painiketta () (muutos tallennetaan Gate-6:een).

Laajennettu valintaikkuna (2)
Näytä/piilota laajennettu valintaikkuna painamalla symbolia () .

• Näyttö yleiset laitetiedot
  • Suorittaa ohjelman päivitys ()

Napauttamalla painiketta, valitulle Gate-6: lle suoritetaan ohjelmistopäivitys, mukaan lukien verkkoon kytketyt lämpötilan säätöyksiköt (napsauta tätä).

Yhdistetty Thermo-6 (3)
Näkymä kaikista kytketyistä
Thermo-6-lämpötilan säätöyksiköistä Gate-6: ssa. Paina Thermo-6-painiketta avataksesi Thermo-6: n yksityiskohtaisen näkymän.

Tarkemmat tiedot Thermo-6

Kuvauskenttä (1)
Nimeä voidaan muokata napauttamalla painiketta () (muutos tallennetaan Thermo-6:een).

Tila-kenttä (2) Parametriarvojen
näyttäminen

• Lämpötila Menovirtaus
  • Läpivirtaus
  • Huolto prosentteina
  • Käyttötila
  • Toimintatila
  • Kaukosäätimen osoite

Laajennettu valintaikkuna (3)
Näytä/piilota laajennettu valintaikkuna painamalla symbolia () .

• Näyttö yleiset laitetiedot

Ominaisuudet (4) Pääsy Ominaisuuksiin riippuen rekisteröinnin tilasta (HB-Therm Portal) ja ostetusta palvelupaketista (klikkaa tästä).