Ohjaus mistä tahansa ”e-cockpit” -toiminnon kautta

e-cockpit” on älypuhelimille ja tableteille tarkoitettu sovellus, joka käyttää Gate-6: ta ja kytkettyä Thermo-6: ta paikallisesti Bluetoothin kautta. ”E-cockpit” sisältää laitteen HB-Therm-spesifisten QR-koodien skannerin. Nykyinen analyysin tiedot Thermo-6 voidaan lähettää ”lippuun” napin painalluksella. Tallentamalla varaosat skannerin kautta ja osoittamalla ne laitteeseen, digitaalista kaksosta seurataan ”lipussa”.

Lisäksi ”e-cockpit” mahdollistaa etäkäytön ”Remote Support” -palveluun. Tämä tarjoaa pääsyn HB-Therm-edustajaan suojatun yhteyden kautta, jotta laite voidaan tarvittaessa käyttää suoraan. ”E-cockpit” tarjoaa myös laitekohtaiset tiedot, kuten varaosaluettelot ja testitodistukset. Muut ”e-cockpit” -ominaisuudet, kuten ”Remote Access”, joka mahdollistaa pääsyn Thermo-6: een toisesta yrityksen sijainnista, tai Thermo-6: n ”Kauko-ohjain” -kaukosäädin tabletin tai älypuhelimen kautta, ovat myös mahdollisia. Tiedonsiirto on turvattu korkeimpien standardien mukaisesti.

Viestinnän yleiskatsaus