Gate-6 kommunikerer med e-cockpit-appen via Bluetooth. For at bruge e-cockpit-appens funktionalitet (klik her) skal Gate-6 være tilsluttet e-cockpittet. Forbindelsen til at forbinde e-cockpit-appen til Gate-6 sker ved betjening af en Thermo-6-enhed, der er tilsluttet Gate-6.

Forudsætninger

• Gate-6-interfaceserver tilsluttet mindst én Thermo-6-enhed (klik her).
  • E-cockpit-app installeret på tablet eller smartphone (klik her).
  • Overhold Bluetooth-rækkevidden i Gate-6 (klik her).

BEMÆRK!

Kommunikationen mellem Gate-6 og e-cockpit-appen foregår via Bluetooth. Ved større datamængder (f.eks. „Send analysedata“ skifter systemet automatisk til WLAN).

Kobling

1. På basisskærmen på Thermo-6-udstyret, der er tilsluttet Gate-6, skal du trykke på hovedmenuknappen ().
  2. Vælg [Gate ] > [Bluetooth ].
    → tænde Bluetooth-interface [Bluetooth] med skyderen ().

BEMÆRK!

Hvis parameteren [Bluetooth] ikke vises i menuen [Gate], er Thermo-6-udstyret ikke tilsluttet en Gate-6.

3. Vælg [Gate] > [Connect Connect E-cockpit Processen startes, og displayvinduet med QR-kode vises på displayet (fig.).
  4. Åbn e-cockpit-appen.
  5. Tryk på QR-kodescanneren () eller feltet „Tilføj ny Gate-6".
  6. Scanning af QR-koden med din tablet eller smartphone ved hjælp af e-cockpit-appen.
    → QR-koden scannes, og parringen finder sted.

Enheden tilsluttes, når bekræftelseskoden for Bluetooth-forbindelsen stemmer overens og bekræftes. Forbindelsen til e-cockpit-appen er nu etableret, og de tilsvarende Gate-6 og de tilsluttede Thermo-6 Temperaturreguleringsapparater er synlige i oversigten.

Afkobling (e-cockpit)

1. Åbn e-cockpit-appen.
  2. Vælg Gate-6 fra oversigten.
    → Oversigten viser ikke kun Gate-6 med en aktiv forbindelse, men også alle tidligere tilsluttede Gate-6.
  3. Hold den valgte Gate-6 nede, og træk den til venstre (fig.)
  4. Tryk på papirkurven Symbol ().
    → Gate-6 er nu slettet fra oversigten og er ikke længere knyttet til e-cockpit-appen.

Afkobling (Gate-6/Thermo-6)

1. På basisskærmen på Thermo-6-udstyret, der er tilsluttet Gate-6, skal du trykke på hovedmenuknappen ().
  2. Vælg [Gate] > [Bluetooth] > [Parrede enheder]
  3. Vælg det relevante udstyr, og tryk på papirkurven Symbol ().
    → Enheden er nu slettet fra oversigten og er ikke længere tilsluttet Gate-6.