Gate-6 oversigt

Oversigten viser alle tilsluttede Gate-6-interfaceservere. Gate-6, der allerede er tilsluttet, men som ikke aktuelt er tilsluttet e-cockpit-appen, vises i gråt. Ved at trykke på knappen på en Gate-6 åbnes dens detaljerede visning.

Retur (1)
Tryk på symbolet (<) for at vende tilbage til den forrige brugergrænseflade.

Navigation til detaljeret visning (2) Ved at trykke på knappen på en Gate-6 åbnes den detaljerede visning af Gate-6

Fjern (3)
Stryg til venstre for at fjerne Gat-6 fra oversigten
().

Opdater (4)
Stryg ned for at opdatere oversigten (søg igen efter alle Gate-6 inden for Bluetooth-rækkevidde).

Tilføj (5) Tilføj
en ny gate-6 inklusive de tilsluttede Thermo-6 temperaturstyringsenheder ().
Sammenkædning af Gate-6-interfaceserveren Gate 6 med e-cockpit-appen, klik her.

Hurtig adgangstaster (6)

• Tilbage til startsiden (E-cockpit hjem)
  • QR-kodescanner fra e-cockpit-appen til scanningsenhedsspecifikke koder (f.eks. Hjælpetekster til parametre og fejlmeddelelser, tilslut e-cockpit).

Detaljeret visning af Gate-6

Beskrivelse felt (1)
Navnet kan redigeres ved at trykke på knappen () (Ændring gemmes i Gate-6).

Udvidet dialogboks (2)
Vis/skjul den udvidede dialogboks ved at trykke på symbolet () .

• Display generelle informationer om udstyr
  • Udførelse af en software-opdatering ()

Ved at trykke på knappen udføres en softwareopdatering på den valgte Gate-6, inklusive de tilsluttede temperaturreguleringsapparater i netværket (klik her).

Tilsluttet Thermo-6 (3) Visning af alle tilsluttede Thermo-6 temperaturreguleringsenheder ved Gate-6. Tryk på knappen Thermo-6 for at åbne den detaljerede visning af Thermo-6.

Detaljeret visning Thermo-6

Beskrivelse felt (1)
Navnet kan redigeres ved at trykke på knappen () (Ændring gemmes på Thermo-6).

Statusfelt (2)
Visning af parameterværdier

• Fremløb af temperatur
  • Gennemstrømning
  • Vedligeholdelse i procent
  • Driftstilstand
  • Driftstilstand
  • Fjernstyre adresse

Udvidet dialogboks (3)
Vis/skjul den udvidede dialogboks ved at trykke på symbolet () .

• Display generelle informationer om udstyr

Funktioner (4) Adgang til Funktioner afhængig af registreringsstatus (HB-Therm Portal) og købt servicepakke (klik her).