Oversigt (1) Oversigt over tilsluttet Gate-6 (klik her)

Tilføj en ny gate-6 (2) Tilslut en ny Gate-6 inklusive de tilsluttede Thermo-6 temperaturstyringsenheder (klik her)

Forslag til forbedring (3)
Kommunikation af konstruktive forslag til forbedring af vores produkter. Forslagene bidrager til løbende at forbedre kvalitet og brugervenlighed.

Udskift reservedel (4)

Ved scanning af reservedelen og temperaturreguleringsapparatet med e-cockpitscanneren tildeles reservedelen temperaturreguleringsapparatet og opdateres i HB-Therm digital twin (service management system).

Indstillinger (5)

• Generelle indstillinger (brugersprog, mobildata)
  • Oplysninger om brugersoftwaren (navn, version)
  • Juridiske informationer (udgiver, databeskyttelse, licenser)

Profil (6) → HB-Therm Portal Adgang til HB-Therm Portal (service management system) giver brugeren mulighed for at oprette forbindelse til den digitale tvilling og bruge forskellige Funktioner (klik her). Hvis du allerede er registreret, skal du indtaste din e-mail-adresse og adgangskode og klikke på „Login“. Hvis du endnu ikke har en konto, kan du logge ind direkte under „Registrering“.

• Adgang til den enhedsspecifikke liste over reservedele

• Adgang til enhedsspecifikke prøvningscertifikater

• Opret en supportbillet

• Send analysedata

• Remote Support

• Remote Access

Hjem knap (7) Gå tilbage til startsiden (e-cockpit Hjem)

QR-code (8) QR-kodescanner fra e-cockpit-appen til scanning af enhedsspecifikke koder (f.eks. Hjælpetekster til parametre og fejlmeddelelser). De specifikke QR-koder er også markeret med „e-cockpit“ og kan kun læses med e-cockpit-appscanneren.

Eksempel, HB-Therm-specifik QR-kode: