Yleiskatsaus (1) Yleiskatsaus liitetystä Gate-6: sta (klikkaa tästä)

Lisää uusi portti-6 (2) Liitä uusi Gate-6, mukaan lukien kytketyt Thermo-6-lämpötilan säätöyksiköt (klikkaa tästä)

Parannusehdotus (3)
Tiedonanto rakentavista ehdotuksista tuotteidemme parantamiseksi. Ehdotukset auttavat parantamaan laatua ja käytettävyyttä jatkuvasti.

Vaihda varaosa (4)

Skannaamalla varaosa ja lämpötilansäätöyksikkö e-cockpit-skannerilla varaosa osoitetaan lämpötilan säätöyksikköön ja päivitetään HB-Therm digital twin -järjestelmään (palvelunhallintajärjestelmä).

Asetukset (5)

• Yleiset asetukset (käyttäjän kieli, mobiilidata)
  • Tietoja käyttäjän ohjelmistosta (nimi, versio)
  • Oikeudelliset tiedot (julkaisija, tietosuojaa, lisenssejä)

Profiili (6) → HB-Therm-portaali Pääsy HB-Therm-portaaliin (palvelunhallintajärjestelmä) antaa käyttäjälle mahdollisuuden muodostaa yhteys digitaaliseen kaksoseen ja käyttää erilaisia Ominaisuudet (Klikkaa tästä). Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja napsauta ”Kirjaudu”. Jos sinulla ei vielä ole tiliä, voit kirjautua sisään suoraan kohdassa ”Rekisteröityminen”.

• Pääsy laitekohtaiseen varaosaluetteloon

• Laitekohtaisten testitodistusten käyttöoikeus

• Luo tukilippu

• Lähetä analyysin tiedot

• Remote Support

• Remote Access

Koti-painike (7) Palaa etusivulle (e-cockpit Home)

QR-koodinlukija (8) QR-koodinlukija e-cockpit-sovelluksesta laitekohtaisten koodien skannaukseen (esim. Parametrien ja vikailmoitusten ohjetekstit). Erityiset QR-koodit on myös merkitty ”e-cockpit”, ja niitä voi lukea vain e-cockpit App skannerilla.

Esimerkki, HB-Therm-spesifinen QR-koodi: