Gate-6 kommunicerar med e-cockpit-appen via Bluetooth. För att kunna använda e-cockpit-appens funktionalitet (klicka här) måste Gate-6 vara ansluten till e-cockpit. Anslutningen för att ansluta e-cockpit App till Gate-6 görs genom betjäning av en Thermo-6 aggregat ansluten till Gate-6.

Förutsättningar

ANMÄRKNING!

Kommunikationen mellan Gate-6 och e-cockpit-appen sker via Bluetooth. För större datamängder (t.ex. ”Skicka analysdata” växlar systemet automatiskt till WLAN).

Poppeln

1. På grundskärmen på Thermo-6-aggregatet som är ansluten till Gate-6 trycker du på huvudmenyknappen ().
  2. Välj [Gate ] > [Bluetooth ].
    → starta Bluetooth-gränssnittet [Bluetooth] med skjutreglaget ().

ANMÄRKNING!

Om parametern [Bluetooth] inte visas i [Gate] -menyn är Thermo-6-aggregatet inte anslutet till en Gate-6.

3. Välj [Gate] > [Connect Connect E-cockpit Processen startas och displayfönstret med QR-koden visas på displayen (fig.).
  4. Öppna e-cockpit-appen.
  5. Tryck på QR-kodskannern () eller ”Lägg till ny Gate-6" -bricka.
  6. Skannar QR-koden med din surfplatta eller smartphone med e-cockpit-appen.
    → QR-koden skannas och parningen sker.

Aggregaten är anslutna när bekräftelsekoden för Bluetooth-anslutningen matchar och bekräftas. Anslutningen till e-cockpit-appen är nu etablerad och motsvarande Gate-6 och de anslutna Thermo-6 temperaturkontrollenheterna syns i översikten.

Frikoppling (e-cockpit)

1. Öppna e-cockpit-appen.
  2. Välj Gate-6 i översikten.
    → Översikten visar inte bara Gate-6 med en aktiv anslutning, utan också alla tidigare anslutna Gate-6.
  3. Håll ned den valda Gate-6 och dra den åt vänster (fig.)
  4. Tryck på papperskorgen Symbol (). → Gate-6 har nu tagits bort från översikten och är inte längre kopplad till e-cockpit-appen.

Frikoppling (Gate-6/Thermo-6)

1. På grundskärmen på Thermo-6-aggregatet som är ansluten till Gate-6 trycker du på huvudmenyknappen ().
  2. Välj [Gate] > [Bluetooth] > [Parkopplade enheter]
  3. Välj lämplig aggregat och tryck på papperskorgen Symbol (). → Aggregatet raderas nu från översikten och är inte längre ansluten till Gate-6.