Gate-6 översikt

Översikten visar alla anslutna Gate-6-gränssnittsservrar. Gate-6 som redan är anslutna men som för närvarande inte är anslutna till e-cockpit-appen visas i grått. Genom att trycka på knappen på en Gate-6 öppnas dess detaljerade vy.

Retur (1)
Tryck på symbolen (<) för att återgå till föregående användargränssnitt.

Navigering till detaljvyn (2) Genom att trycka på knappen på en Gate-6 öppnas detaljvyn av Gate-6

Ta bort (3)
Svep åt vänster för att ta bort Gat-6 från översikten
().

Uppdatera (4)
Svep nedåt för att uppdatera översikten (sök igen efter alla Gate-6 inom Bluetooth-räckvidden).

Lägg till (5) Lägg till
en ny gate-6 inklusive de anslutna Thermo-6 temperaturkontrollenheterna ().
Länka Gate-6-gränssnittsservern Gate-6 med e-cockpit-appen, klicka här.

Nycklar för snabb åtkomst (6)

• Återgå till startsidan (E-cockpit hem)
  • QR-kodskanner från e-cockpit-appen till skanning enhetsspecifika koder (t.ex. Hjälptexter för parametrar och felmeddelanden, anslut e-cockpit).

Detaljerad vy av Gate-6

Beskrivning fält (1)
Namnet kan redigeras genom att trycka på knappen () (Ändring sparas i Gate-6).

Utökad dialogruta (2)
Visa/dölj den expanderade dialogrutan genom att trycka på symbolen () .

• Visa allmän information om aggregat
  • Genomföra en uppdatering av programvaran ()

Genom att trycka på knappen utförs en uppdatering av programvaran på den valda Gate-6, inklusive de anslutna tempereringsaggregaten i nätverket (klicka här).

Ansluten Thermo-6 (3) Visa alla anslutna Thermo-6 temperaturkontrollenheter vid Gate-6. Tryck på Thermo-6 knappen för att öppna den detaljerade vyn av Thermo-6.

Detaljvy Thermo-6

Beskrivning fält (1)
Namnet kan redigeras genom att trycka på knappen () (Ändringen sparas på Thermo-6).

Statusfält (2)
Visning av parametervärden

• Temperatur Framledning
  • Genomflöde
  • Underhåll i procent
  • Driftsätt
  • Driftstillstånd
  • Fjärrkontroll adress

Utökad dialogruta (3)
Visa/dölj den expanderade dialogrutan genom att trycka på symbolen () .

• Visa allmän information om aggregat

Funktioner (4) Tillgång till Funktioner beroende på registreringsstatus (HB-Therm Portal) och köpt betjäningspaket (klicka här).