Översikt (1) Översikt över anslutna Gate-6 (klicka här)

Lägg till en ny gate-6 (2) Anslut en ny Gate-6 inklusive de anslutna Thermo-6 temperaturkontrollenheterna (klicka här)

Förslag till förbättring (3)
Kommunikation av konstruktiva förslag för att förbättra våra produkter. Förslagen bidrar till att kontinuerligt förbättra kvalitet och användbarhet.

Byt ut reservdel (4)

Genom att skanna reservdelen och temperaturkontrollenheten med e-cockpitskannern tilldelas reservdelen till temperaturkontrollenheten och uppdateras i HB-Therm digital twin (servicehanteringssystem).

Inställningar (5)

• Allmänna inställningar (användarspråk, mobildata)
  • Information om användarprogramvaran (namn, version)
  • Juridisk information (utgivare, dataskydd, licenser)

Profil (6) → HB-Therm Portal Tillgång till HB-Therm Portal (servicehanteringssystem) gör det möjligt för användaren att ansluta till den digitala tvillingen och använda olika Funktioner (klicka här). Om du redan är registrerad anger du din E-postadress och lösenord och klickar på ”Logga in”. Om du inte har ett konto ännu kan du logga in direkt under ”Registrera dig”.

• Tillgång till den enhetsspecifika Reservdelslista

• Tillgång till enhetsspecifika testcertifikat

• Skapa ett supportärende

• Skicka analysdata

• Remote Support

• Remote Access

Hemknapp (7) Återgå till startsidan (e-cockpit Home)

QR-kod (8) QR-kodskanner från e-cockpit-appen till skanning av enhetsspecifika koder (t.ex. Hjälptexter för parametrar och felmeddelanden). De specifika QR-koderna är också märkta med ”e-cockpit” och kan endast läsas med e-cockpit App-skannern.

Exempel, HB-Therm-specifik QR-kod: