Gate-6 overzicht

Het overzicht toont alle verbonden Gate-6-interfaceservers. Gate-6 die al verbonden zijn maar momenteel niet verbonden zijn met de e-Cockpit-app, worden grijs weergegeven. Door op de knop op een Gate-6 te drukken, wordt de gedetailleerde weergave geopend.

Return (1)
Druk op het (<) -symbool om terug te keren naar de vorige gebruikersinterface.

Navigatie naar de gedetailleerde weergave (2) Door op de knop op een Gate-6 te drukken, wordt de gedetailleerde weergave van de Gate-6 geopend

Verwijderen (3)
Veeg naar links om de Gat-6 uit het overzicht te verwijderen ()
.

Vernieuwen (4)
Veeg omlaag om het overzicht bij te werken (zoek opnieuw naar alle Gate-6 binnen Bluetooth-bereik).

Voeg toe (5) Voeg
een nieuwe gate-6 toe inclusief de aangesloten Thermo-6 temperatuurregeleenheden ().
Klik hier om de Gate-6-interfaceserver Gate-6 te koppelen aan de e-cockpit App.

Sneltoetsen (6)

• Terug naar de startpagina (Huis met e-cockpit)
  • QR-codescanner van de e-Cockpit-app voor het scannen van apparaatspecifieke codes (bijv. Hulpteksten voor parameters en storingsmeldingen, connect e-cockpit).

Gedetailleerde weergave van Gate-6

Omschrijvingsveld (1)
De naam kan worden bewerkt door op de knop te tikken () (wijzigen wordt opgeslagen bij Gate-6).

Uitgebreid dialoogvenster (2)
Toon/verberg het uitgevouwen dialoogvenster door op het symbool () te drukken.

• Weergave van algemene apparaatinformatie
  • Een software-update uitvoeren ()

Door op de knop te tikken, wordt een software-update uitgevoerd op de geselecteerde Gate-6, inclusief de aangesloten tempereerapparaten in het netwerk (klik hier).

Aangesloten Thermo-6 (3) Overzicht van alle aangesloten Thermo-6 temperatuurregeleenheden op Gate-6. Druk op de Thermo-6-knop om de gedetailleerde weergave van Thermo-6 te openen.

Gedetailleerde weergave Thermo-6

Omschrijvingsveld (1)
De naam kan worden bewerkt door op de knop () te tikken (wijzigen worden opgeslagen op Thermo-6).

Statusveld (2)
Weergave van parameterwaarden

• Voorloop van de temperatuur
  • Doorstroming
  • Onderhoud in procenten
  • Door drijfsmodus
  • Bedrijfstoestand
  • Afstands adres

Uitgebreid dialoogvenster (3)
Toon/verberg het uitgevouwen dialoogvenster door op het symbool () te drukken.

• Weergave van algemene apparaatinformatie

Functies (4) Toegang tot functies afhankelijk van de registratiestatus (HB-Therm Portal) en het aangeschafte servicepakket (klik hier).