Overzicht (1) Overzicht van verbonden Gate-6 (klik hier)

Voeg een nieuwe gate-6 toe (2) Sluit een nieuwe Gate-6 aan, inclusief de aangesloten Thermo-6 temperatuurregeleenheden (klik hier)

Suggestie voor verbetering (3)
Communicatie van constructieve suggesties om onze producten te verbeteren. De suggesties helpen om de kwaliteit en bruikbaarheid voortdurend te verbeteren.

Reserveonderdeel vervangen (4)

Door het reserveonderdeel en het Tempereerapparaat te scannen met de e-Cockpitscanner, wordt het reserveonderdeel toegewezen aan het Tempereerapparaat en bijgewerkt in de HB-Therm digital twin (servicemanagementsysteem).

Instellingen (5)

• Algemene instellingen (gebruikerstaal, mobiele gegevens)
  • Informatie over de gebruikerssoftware (naam, versie)
  • Juridische informatie (uitgever, gegevensbescherming, licenties)

Profiel (6) → HB-Therm Portal Via toegang tot het HB-Therm Portal (servicemanagementsysteem) kan de gebruiker verbinding maken met de digital twin en verschillende Functies gebruiken (klik hier). Als u al geregistreerd bent, voer dan uw E-mailadres en wachtwoord in en klik op „Inloggen”. Als je nog geen account hebt, kun je direct inloggen onder „Registreren”.

• Toegang tot de apparaatspecifieke lijst met reserveonderdelen

• Toegang tot apparaatspecifieke testcertificaten

• Een ondersteuningsticket aanmaken

• Analyse-gegevens verzenden

• Remote Support

• Remote Access

Home-knop (7) Terug naar de startpagina (e-Cockpit Home)

QR-code (8 ) QR-codescanner van de e-Cockpit-app voor het scannen van apparaatspecifieke codes (bijv. Hulpteksten voor parameters en storingsmeldingen). De specifieke QR-codes zijn ook gemarkeerd met „e-Cockpit” en kunnen alleen worden gelezen met de e-cockpit App-scanner.

Bijvoorbeeld een HB-Therm-specifieke QR-code: