De Gate-6 communiceert via Bluetooth met de e-Cockpit-app. Om de functionaliteit van de e-Cockpit-app te kunnen gebruiken (klik hier), moet de Gate-6 verbonden zijn met de e-Cockpit. De verbinding om de e-cockpit App te verbinden met de Gate-6 gebeurt door middel van bediening van een Thermo-6 apparaat dat is aangesloten op de Gate-6.

Vereisten

OPMERKING!

De communicatie tussen Gate-6 en de e-Cockpit-app vindt plaats via Bluetooth. Voor grotere hoeveelheden gegevens (bijvoorbeeld „Analyse-gegevens verzenden” schakelt het systeem automatisch over naar WLAN).

Poppeln

1. Tik op het basisscherm van het Thermo-6 apparaat dat is aangesloten op de Gate-6 op de hoofdmenuknop ().
  2. Selecteer [Gate ] > [Bluetooth ].
    → de Bluetooth-interface [Bluetooth] inschakelen met de schuifregelaar ().

OPMERKING!

Als de parameter [Bluetooth] niet wordt weergegeven in het menu [Gate], is het Thermo-6 apparaat niet verbonden met een Gate-6.

3. Selecteer [Gate] > [Connect Connect E-cockpit] Het proces wordt gestart en het weergavevenster met de QR-code verschijnt op het display (Afb.).
  4. Open de e-Cockpit-app.
  5. Tik op de QR-codescanner () of op de tegel „Nieuwe Gate-6 toevoegen”.
  6. De QR-code scannen met je tablet of smartphone met behulp van de e-Cockpit-app.
    → De QR-code wordt gescand en de koppeling vindt plaats.

De apparaten zijn verbonden wanneer de bevestigingscode van de Bluetooth-verbinding overeenkomt en bevestigd is. De verbinding met de e-Cockpit-app is nu tot stand gebracht en de bijbehorende Gate-6 en de aangesloten Thermo-6 temperatuurregelapparaten zijn zichtbaar in het overzicht.

Ontkoppeling (e-Cockpit)

1. Open de e-Cockpit-app.
  2. Selecteer Gate-6 in het overzicht.
    → Het overzicht toont niet alleen Gate-6 met een actieve verbinding, maar ook alle eerder verbonden Gate-6.
  3. Houd de geselecteerde Gate-6 ingedrukt en sleep deze naar links (afb.)
  4. Tik op het prullenbaksymbool (). → De Gate-6 is nu verwijderd uit het overzicht en is niet langer gekoppeld aan de e-Cockpit-app.

Ontkoppeling (Gate-6/Thermo-6)

1. Tik op het basisscherm van het Thermo-6 apparaat dat is aangesloten op de Gate-6 op de hoofdmenuknop ().
  2. Selecteer [Gate] > [Bluetooth] > [Gekoppelde apparaten]
  3. Selecteer het juiste apparaat en tik op het prullenbaksymbool (). → Het apparaat is nu verwijderd uit het overzicht en is niet langer verbonden met Gate-6.